00

éve

00

napja

00

órája

00

perce

00

másodperce

Az Önök szolgálatában/

Hívjon minket! / +36 30 423 01 54

KTP20 Trapézlemez

Lakosság által kedvelt bordás trapézlemezünket sík lemezből, hengersorokon át akár 10méteres hosszúságban is készítjük. Egyedi igényeknek elegettéve, nem csak fix hanem változó méretekben is rendelhetőek. Sűrűn bordázottságának, és a 0,5mm-es anyagvastagságának köszönhetően a pakolás és szerelés is egyszerűbb egy laikus számára is.

Fedőszélesség: 1028 mm
Teljes szélesség: ~1128 mm
Max. lemezhossz: 10000 mm
Lemezvastagság: 0,5 mm
Profilmagasság: 20 mm

Megtekintés webáruházban
A trapézlemez szerelése:

Az általunk gyártott trapézlemez favázra(lécezésre) vagy akár acélszerkezetre (szelemenekre) is egyszerűen szerelhető tetőfedő anyag. Az alátétszerkezettől függően színazonos, önfúró fa vagy önmetsző vas csavarokkal általában 8db/m2-rel kell kalkulálni.

Ezt a lemeztípust legtöbbször ipari épületek, gazdasági tárolók, melléképületek és garázsok tetejére használják, egyszerű szerelhetősége és olcsósága miatt.

Tetőlemezként használt trapézlemezeink:

- Bordamagasságuk 20 mm

- Szélessége 110 cm amik egymásra helyezve ca.103 cm hasznos szélességet biztosítanak.

- Egyéb gyártók termékeivel szemben a kisebb hasznos szélesség is bizonyítja a merevebb, viharállóbb tetőburkolatokat!

Lemezek hosszát, egyedi igényeknek megfelelően méretre vágjuk, Önnek csak a teljes tető hosszát kell lemérni és az ereszcsatornába való belógást (kb. 8 cm-t) kell hozzáadni!

Az egyedi szegélyek, hajlatok, kúplemezek (pl.: nyeregtető, sátortető vagy kontyolt tető esetén) gyártását is vállaljuk és ki is szállítjuk. Az utórendeléseket igyekszünk a lehetséges legrövidebb határidővel teljesíteni.

TIPP

“OLCSÓ HÚSNAK HÍG A LEVE.” Ha olcsó, akkor valamilyen szerkezeti összetevő hiányzik az alapanyagból. Horganyzás, festékréteg vagy maga az alapanyag van elvékonyítva! Ennek következményei lehetnek, minimális karcolás esetén, rozsdafoltok, majd 1-2 éven belüli átrozsdásodás.
Vékony lemezek esetén, az időjárási tényezők a szél szívóhatásának eredményeként a csavarok mentén az alapanyag eltépődhet, vagy jégeső esetén horpadásokkal lesz tele új tetőlemezünk.

Az általunk gyártott trapézlemezek minőségi tanúsítvánnyal rendelkező, I. osztályú alapanyagokból készülnek a kültéri viszonyoknak megfelelő horganyréteggel és festékvastagsággal, amire garanciát is vállalunk.

Antikondenzációs filc réteg a trapézlemezre?

Igen. Nem kell páraáteresztő fóliát használnod, csak a lécezésre vagy szelemensorra kell egyszerűen felszerelni a már filcréteggel ellátott trapézlemezt.

FONTOS! A filcnek vannak szabályai, amit követni kell: megfelelő dőlésszög és az átszellőztetett légtér (a pára visszacsapódás elkerülése végett).

Amennyiben oldalfalra szerelnéd, ezt rendelés előtt kérlek jelezd a Kapcsolat oldalon, és ugyanazon paraméterekkel kalkulálva, mint a tetőprofilnál gyártjuk méretre neked.

Elérhető színválaszték